Fedezzétek fel Budapest csodáit egy varázslatos hajóutazással a Dunán, miközben hangulatos zene mellett finom italokat és rétest fogyaszthattok!
Eredeti ár: 16.500 Ft

Eredeti ár: 33.000 Ft

Az ajánlat leírása

Fővárosunk a Duna vízéről nézve lélegzetelállító élményt nyújt, mind az idelátogatók, mind a helyiek számára, egy itt töltött este pedig új energiákkal és csodálattal tölti fel az embert. Hajózz Budapest szívében és gyönyörködj a világörökség részévé nyilvánított panorámában!

Az ajánlat tartalma/fő: 120 perces sétahajókázás élő zenével; korlátlan italfogyasztás a teljes program hossza alatt (sör, bor, szénsavas üdítők, gyümölcslevek, kávé, tea), ajándék rétes válogatás.

Hajójuk a Gróf Széchényi, az Akadémia 3-as kikötőből indul 19:00 órakor (beszállás 18:30-kor). A hajózás 2 órás, indulás: 19:00; érkezés: 21:00

Panorámaablakok melletti helyedet elfoglalva, kezdetét veszi az egész estés élménytúra a város mélységeibe. A Lánchíd pesti hídfőjétől indulva, Budapest legkáprázatosabb nevezetességeit csodálhatod meg, mint az Országház, a Budai Várnegyed a Halászbástyával és a Mátyás Templommal, a Gellért fürdő, vagy a Nagy Vásárcsarnok.
Hogy zavartalanul élvezhessétek a kilátást, látogassátok meg a hajó panoráma teraszát és élvezzétek a csodálatos budapesti panorámát!

A hajó hamisítatlan magyaros hangulatáért a Rajkó Zenekar négy tagja gondoskodik, egész estére biztosítva az ismerős, szeretett dallamokat.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei:

  • Előzetes bejelentkezés e-mailben: frontoffice@hungariagroup.com minimum 24 órával a kívánt dátum előtt.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
  • Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!
  • A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.
Beválthatóság
Az ajánlat 2023.07.01. és 2023.09.30. között váltható be.
Ajánlattevő

Budapest XPLORE

Id. Antall József rakpart, 1051 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!