A kismama masszázs segít enyhíteni a tested változásával járó kellemetlenségeket, ellazít, megnyugtat, és közben baba és mama is jól érezhetik magukat.
Eredeti ár: 9.000 Ft

Az ajánlat leírása

A várandósság idején végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak az ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére.

Masszázzsal megszüntethetők az esetleges alvászavarok, javítható a gerinctartás. Csökkenti az ödémát, duzzanatot a lábak, boka és lábszár területén, csökkenti az ülőideg nyomódásából adódó fájdalmat. A masszázs erősíti az immunrendszert, növeli az izmok rugalmasságát, táplálja és lágyan tartja a bőrt, támogatja annak tágulását, meggátolja a bőrön a terhességi csíkok kialakulását.

Az egyre jobban előre domborodó pocak miatt a medencecsont feletti derék tájék homorulata jelentősen fokozódik. Emiatt a kismamák medence-gerinc találkozási pontja átmenetileg túlterhelődik. Ennek karbantartása, az esetleges fájdalom csillapítása, megszüntetése a masszázzsal sikeresen elérhető.

A kismama masszázs a svédmasszázs elemeit használja, de csak és kizárólag lágy simító és enyhe dörzsölő fogásokat alkalmazhatnak, így nincsenek benne gyúró, vibráló, ütögető fogások.

A masszázst a várandósság 12. hetétől lehet elkezdeni és egészen a szülésig lehet járni. Általánosan elmondható, hogy heti egyszeri kezelés ajánlott, de igény szerint hetente kétszer is alkalmazható.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36203262594 telefonszámon.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
  • Kérjük, hogy a késésedet jelezd, illetve ha a késés meghaladja a 15 percet, a kezelést a következő vendég időpontja miatt nem tudják elkezdeni és az időpontot felhasználtnak tekintik.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2024.02.01. és 2024.04.30. között váltható be.
Ajánlattevő

Green-Gold Day Spa

Teréz körút 12., 1061 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!