Ajánlatunk révén most egy 1 alkalmas, ajakfeltöltés kezelésen vehetsz részt a Faceharmony Budapestben, hogy visszanyerd régi önmagad!
Eredeti ár: 100.000 Ft

70.000 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Az ajakfeltöltésről:

A hialuronsavas ajakfeltöltés az egyik legnépszerűbb esztétikai eljárás, amely akár egy kávészünetben elvégezhető, mégis látványos az eredmény.

Természetes? Igen, hiszen a hialuron számos szövetünk esszenciális építőköve. A bőrben és bőr alatti szövetekben kifejezetten nagy mennyiségben fordul elő. A feltöltés során tulajdonképpen a hiányát pótoljuk vissza, így meglepően természetes eredmény érhető el használatával az arc több területén is*, hidratáló és volumenizáló hatása pedig alkalmassá teszi szájfeltöltésre is.

A vékonyabb ajak feltöltését is lehet esztétikusan és az arcba harmónikusan illeszkedő módon elvégezni. A területet érzéstelenítő géllel bekenjük és 10-15 perc várakozást követően csak pár tényleg szükséges szúráspontból töltjük fel az ajkat, a legjobb minőségű hyaluronsavval. Az eredményt rögtön ellenőrizni lehet. Pár nap után adja a végleges eredményt, ezért 1 hét múlva egy kontrollra, esetleges „igazításra” érdemes visszajönni a rendelőbe.

Partnerünkről:

2022 őszén hosszas előkészület és tervezést követően megnyitották a korszerű budai rendelőt. A klinika belsőépítészeti kialakításával a modern technológiát természetközeli forma és színvilággal ötvözik, hogy a pácienseik számára kellemes élménnyé tehessék a náluk eltöltött időt.
Fontos volt számukra a lokáció, hogy könnyen megközelíthető legyen autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A Mammut 2 bevásárlóközpont tökéletesen megfelelt az igényeinknek, a parkolóházból és az üzletházból egyaránt könnyen elérhető a rendelő lift segítségével.
A kezelők kialakításánál a legmagasabb higiénés és szakmai feltételeket tűzték ki célul, hogy a pácienseik a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat a beavatkozások során.

A Kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a +36202158163 -as számon.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével, vagy vidd el magaddal kinyomtatva.
  • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2024.01.01. és 2024.03.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Faceharmony

Lövőház utca 1-5, 1024 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!