Az arc- és dekoltázsmasszázs egy olyan nagyszerű relaxáló masszázs, melynek segítségével kipihentebbnek érezheted magadat.
Eredeti ár: 9.000 Ft

Az ajánlat leírása

Az egyik legtökéletesebb arckezelés a masszázs. A vérkeringés felélénkül tőle, a bőr élettel teli lesz. Mostani ajánlatunkkal egy remek, komplex lehetőséget kínálunk neked, hogy újra életet lehelj bőrödbe és relaxáltan léphess ki a szalonból.

A hidroabrázió a bőrcsiszolás egy nagyon kíméletes módja: porlasztott vízsugárral távolítják el a bőr felső, elhalt hámrétegét, így egy lépésben hidratálják is a bőrt. Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

Minden bőrtípusnak ajánlott, de az érzékeny bőrűek esetében kimondottan jó választás lehet a finom, de hatékony tisztítás. Hatására a bőrhibák halványodnak, a ráncok finomodnak, a szürkeség, fakóság megszűnik.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36203262594 telefonszámon.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
  • Kérjük, hogy a késésedet jelezd, illetve ha a késés meghaladja a 15 percet, a kezelést a következő vendég időpontja miatt nem tudják elkezdeni és az időpontot felhasználtnak tekintik.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2024.02.01. és 2024.04.30. között váltható be.
Ajánlattevő

Green-Gold Day Spa

Teréz körút 12., 1061 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!