Szeretnéd te is újjá varázsolni szeretett, sokat használt cipődet mindezt szakértőkre bízva? Add le megrendelésed tisztítási csomagjaink egyikére!
Eredeti ár: 4.990 Ft

Eredeti ár: 6.990 Ft

Eredeti ár: 8.490 Ft

Eredeti ár: 9.990 Ft

Eredeti ár: 11.490 Ft

Az ajánlat leírása

A legtöbbünknél biztosan lapul legalább egy pár olyan cipő amit kidobásra ítéltünk, vagy csak egyszerűen nincs időnk foglalkozni a kitisztításával és csak tesszük jobbra-balra, kerülgetjük. 

A Spell Shoes szakemberei nem egyszerűen kitisztítják, hanem újjá varászolják lábbelidet!
Nem egyszer hoztak vissza a halálból már-már menthetetlennek tűnő cipőket.
A megnövekedett rendelések száma és a nagy érdeklődés miatt jelen pillanatban a várakozási idő is megnőtt 1-2 munkanappal!

Korlátozott ideig most 15%-os kedvezménnyel rendelheted meg a csomagokat a MEGA oldalán!

Választható csomagok express háztól-házig szolgáltatással:

 • S csomag - 1 alkalom, 1 pár cipő
 • M csomag - 1 alkalom, 2 pár cipő
 • L csomag - 1 alkalom, 3 pár cipő
 • XL csomag - 1 alkalom, 4 pár cipő
 • XXL csomag - 1 alkalom, 5 pár cipő

A kupon ára a következőket foglalja magában:

 • Háztól házig szolgáltatás egész Budapesten, illetve Göd, Mogyoród, Dunakeszi, Fót és Csömör területén. (ennek a pontos dátumát te fogod megadni a kupon megvásárlása után). A cipődet felveszik, a tiszta cipődet pedig néhány napon belül kiszállítják neked
 • Egy pár elhanyagolt vagy koszos cipő teljes tisztítása, apró hibák javítása, foltok tisztítása, teljeskörű ápolás és fertőtlenítés cipőfűző tisztítással (nézd meg a lenti képeket és látod hogy nem egy egyszerű végigtörölgetésről van szó). Olyan speciális ápoló anyagokat és tisztító anyagokat használnak amik nem vehetik fel a versenyt egy otthoni "na most nekiesem"-el.
 • Amennyiben extra szolgáltatásokat is igényelsz (pl.: megsárgult oldaltalp fehérítése, festés, illetve egyéb javítások) azt náluk kell megrendelned és rendezned, itt is csodát művelnek.
 • A kupon nem csak sport cipőre hanem bármilyen cipőre pl drágább divat cipők, csizmák, stb is ugyanúgy vonatkozik! Érdemes téli cipőidet, csizmáidat, bakancsaidat is a futárnak odaadni, hogy az elkövetkezendő télen tisztán várjanak és addig se maradjanak koszosak mert egyre nehezebb lesz őket megtisztítani.
 • Cipőid hozzáértő kezekbe kerülnek hiszen a Spell Shoes már több ezer lábbelit tisztított és mentett meg remek értékelések és vélemények mellett. Az eredmény garantált.
 • Minél több cipőt visz el a futár (minél nagyobb csomagot rendelsz meg) annál olcsóbban jön ki egy cipő tisztítása /pár! 

A kupon beváltása, felhasználás feltételei:

A vásárlást követően küldd el kuponod kódját és a választott csomag nevét a spellshoes@gmail.com e-mail címre, ahol egyeztetni tudod a futár érkezésének az időpontját a Spell Shoes munkatársaival.

2023.06.19-07.02. között szabadság miatt zárva tartanak majd, így a kupont ebben az időszakban nem lehet majd beváltani.

Beválthatóság
Az ajánlat 2023.05.16. és 2023.08.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Spell Shoes

Bőröndös utca 8., 1048 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!