Ajánlatunk révén most egy 1 alkalmas, felső szemhéjplasztika kezelésen vehetsz részt a Faceharmony Budapestben, hogy visszanyerd régi önmagad!
Eredeti ár: 250.000 Ft

200.000 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

 

A felső Szemhéjplasztikáról:

A szemhéjplasztika – blepharoplasztika vagy szemhéjfelvarrás – egy plasztikai sebészeti műtét, amely a szemhéjak és a szem körüli bőr módosításával fiatalosabb megjelenést biztosít és a látást is javítja. A szemhéj megereszkedése a természetes öregedéssel együtt jár, de genetikai okai is lehetnek, így esztétikai és egészségügyi okból is releváns lehet ez a beavatkozás. 

A szemhéj csüngése több tényező eredője is lehet. Megereszkedhet a szemöldök, a szemhéj alatt levő zsír kitüremkedhet, panaszokat okozó módon. Ezért mindig orvosi konzultáció szükséges a beavatkozást megelőzően. A kivágandó bőrt tollal körbe rajzolják, majd lidocain érzéstelenítőt adnak a szemhéj bőre alá. Ha szükséges, a bőrön kívül egy kevés zsírt is eltávolítanak az előzetes megbeszélésnek megfelelően. Esztétikai bőr szintjében futó öltéssel egyesítik a sebet, ami 5-7 napig marad bent.

Partnerünkről:

2022 őszén hosszas előkészület és tervezést követően megnyitották a korszerű budai rendelőt. A klinika belsőépítészeti kialakításával a modern technológiát természetközeli forma és színvilággal ötvözik, hogy a pácienseik számára kellemes élménnyé tehessék a náluk eltöltött időt.
Fontos volt számukra a lokáció, hogy könnyen megközelíthető legyen autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A Mammut 2 bevásárlóközpont tökéletesen megfelelt az igényeinknek, a parkolóházból és az üzletházból egyaránt könnyen elérhető a rendelő lift segítségével.
A kezelők kialakításánál a legmagasabb higiénés és szakmai feltételeket tűzték ki célul, hogy a pácienseik a legnagyobb biztonságban érezhessék magukat a beavatkozások során.

A Kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon a +36202158163 -as számon.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével, vagy vidd el magaddal kinyomtatva.
  • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

 

Beválthatóság
Az ajánlat 2024.01.01. és 2024.03.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Faceharmony

Lövőház utca 1-5, 1024 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!