Napjainkban a férfiak is egyre gyakrabban járnak kozmetikába, ám a serdülők tisztító kezelésein kívül már az érettebb korú férfi vendégek is igénybe veszik a kezeléseket.
Eredeti ár: 12.500 Ft

Az ajánlat leírása

Miben más egy férfi kozmetikai kezelés?

A bőr felső rétege a férfiaknál mintegy 15%-kal vastagabb, és durvább, mint a nőknél. Az erős szarusodás miatt a bőr durvábbnak, szárazabbnak, fakóbbnak néz ki, érdemes már fiatal korban is gondot fordítani a peelingezésre, hámlasztásra, és a hidratálásra. Ha ezt elmulasztjuk, hamarabb megjelennek a mély ráncok, barázdák, a mimikai izmok mozgásának hatására a bőr “betörik”. A 40-es évektől kezdve pedig a férfiak bőrét ugyanúgy kell kezelni, mint a nőkét.

A kezelés egy általános bőrállapot-felméréssel, arcdiagnosztikával kezdődik, majd a bőrfelszínről arctejjel, enzimes peelinggel, tonikkal és hidroabrázióval eltávolítják a szennyeződéseket és az elhalt hámréteget. A bőr felpuhítása után a pórusok megtisztítása, fertőtlenítése következik, majd egy összehúzó, méregtelenítő pakolás, amely meggátolja, hogy további szennyeződések kerüljenek a bőrbe. Ezután a bőr igényeinek megfelelő hatóanyagbevitel, majd egy kellemes, pihentető, feszesítő és nyugtató masszázs, és befejező krém következik a kezelés lezárásaként.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36203262594 telefonszámon.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
  • Kérjük, hogy a késésedet jelezd, illetve ha a késés meghaladja a 15 percet, a kezelést a következő vendég időpontja miatt nem tudják elkezdeni és az időpontot felhasználtnak tekintik.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2024.02.01. és 2024.04.30. között váltható be.
Ajánlattevő

Green-Gold Day Spa

Teréz körút 12., 1061 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!