Eddig csak a számítógép előtt lövöldöztél a barátaiddal? Szeretnéd élőben is kipróbálni, hogy milyen harcos vagy? Szedd össze a barátaidat, és próbáljátok ki az élményekben gazdag lézerharcot!
Eredeti ár: 11.960 Ft

8.490 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Eredeti ár: 17.940 Ft

11.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Eredeti ár: 23.920 Ft

15.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Eredeti ár: 28.900 Ft

19.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Napjainkban, ebben a rohanó világban az emberek, egyre kevesebb időt fordítanak a szórakozásra és a testmozgásra. A sok munka és a hétköznapi teendők mellett, ha marad egy kis időd, hívd össze a barátaidat és próbáljátok ki a lézerharc játékot, ami nemcsak szórakoztató, de mindemellett egy kellemes testmozgást is biztosít!

A lézerharc során ügyességre, figyelemre, összpontosításra és egy jó adag merészségre lesz szükséged, ha győzelemre vinnéd a csapatodat.
Tudjátok meg, ki a legjobb túlélő, vagy használjátok az alkalmat egy remek csapatépítésre!
Rengeteg típusú játékot lehet játszani, szinte csak a képzelet szab határt. Segítségkeppen felsorolunk nektek néhányat a legnépszerűbbekből: – zászlósjáték, csapatjáték, mindenki mindenki ellen.
Egyszerre a pályán 6-10 ember tartózkodhat. Ha többen érkeztek, lehetőség van több csapat kialakítására is. A váróteremben tudtok léghokizni, dartsozni, vagy akár üdítőt és rágcsálnivalót fogyasztani.
A játék menetét, szabályait akar Ti is kialakíthatjátok!

A lézerharc mostanra egy igazán elterjedt játékforma lett, számos filmben és sorozatban is láthatjuk. Most te is részese lehetsz ennek az élménynek! Csatlakozz hozzánk, akár versenyeinken, akár bajnokságainkon, vagy hozd el barátaidat! Népszerűségének titka abban rejlik, hogy az igazán fiatal korosztálytól kezdve az akár egészen idős korig izgalmas élményt nyújt, nemtől függetlenül. Lézerharcolni már 7 éves kortól lehet jönni (gyerekeknek szülői felügyelettel), ami kiváló lehetőséget nyújt akár születésnapok megrendezésére. Felső korhatár nincs, mindenkinek kiváló szórakozás! Nevével ellentétben nem lézert, hanem a távirányítókban is használt infravörös sugarat használ, ami teljesen ártalom és fájdalommentes, mindezt a legújabb, magyar fejlesztésű Troodon fegyverekkel!

A kupon beváltása, felhasználás feltételei

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36705903472 telefonszámon.
  • A vásárlásod során kapott QR-kóddal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével.
  • Mindenki csak saját felelősségre használhatja a pályát, gyerekek csak szülői felügyelettel!
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2023.06.01. és 2023.10.31. között váltható be.
Ajánlattevő

Lézerosztag

Liliom utca 3/b., 1094 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!