Vedd fel a VR szemüveget, éld át a virtuális térben mindazt, amit eddig csak képernyőn láthattál! Fogd a haverodat, pasidat, barátnődet, tesódat vagy kollégádat, és hagyjátok magatok mögött az unalmas valóságot! Nincs éppen kit megragadnod? Akkor menj egyedül, a virtuális térben úgyis bőven lesz majd társaságod!
Eredeti ár: 6.500 Ft

4.990 Ft Mega Duó ár
Mega Duó ár Megveszem
Mega Duó áron*

*Legalacsonyabb elérhető csapat ár

Az ajánlat leírása

Látogass el Budapest legmenőbb VR központjába, és nézd meg a saját szemeddel a legújabb csúcstechnológiát. Mindenki erről beszél, de még sokan ki sem próbálták. Te most az elsők között rögtön a legtutibb eszközön és legmenőbb játékokon keresztül ugorhatsz fejest a jövőbe. De csak akkor, ha nem vagy csirke. Te bevállalod? Ha igen, akkor biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részed.

Mi ez az egész?
A VR egyszerre a legmenőbb szórakozás és maga a jövő. Itt tényleg minden lehetséges. Biztos volt már, hogy nagyon beszippantott egy játék, vagy egy 3D-s film. Na a VR ennél is sokkal jobb. Itt tényleg minden lehetséges. Le szeretnél nézni a legmagasabb felhőkarcoló tetejéről?  Zombikra lövöldözni egy társaddal a sivatag közepén? Vagy éppen megvédeni a váradat az orkok fenyegető támadásától? Esetleg ahhoz sem vagy csirke, hogy átéld a legkeményebb rémálmaidat? Csak vedd fel a VR szemüveget, és mindez valóra válik.

Látni és átélni!
Mert a VR-nak pont az a lényege, hogy nem csak látod, hanem átéled azt a valóságot, mely egy-egy játékban eléd tárul. Az a baromi jó a dologban, hogy teljesen körülvesz a virtuális tér, ami, hidd el, egészen elképesztő élményt ad. Azért nyitották meg a BadChicken VR Centert, hogy a virtuális valóság bárki számára elérhető legyen. Élvezik, amit csinálnak, és tök szívesen segítenek neked játékot választani, vagy megtenni az első lépéseket a virtuális valóságban.

Mindenki megtalálja kedvenc játékát!
Az eszközparkon túl VR játékokban is óriási választékot találsz a BadChickenben. Folyamatosan megújuló kínálatukból választhatod ki a számodra a legszimpatikusabb játékokat. VR játékaikat úgy válogatták össze, hogy a legkeményebb gémerek is megtalálják kedvencüket és azoknak is tudjanak valamit ajánlani, akik nem akarnak térdig gázolni a vérben. Te döntöd el, hogy mit szeretnél. Csak körülnézni egy kicsit a virtuális valóságban, vagy rögtön szétlőnél mindent, ami mozog? Csak ülnél, vagy megmozgatnád magad játék közben? Itt bármi lehetséges. Az összes játék kimaxolja a VR kínálta technikai lehetőségeket és ezért baromi izgalmas és élvezetes.

Kuponbeváltás menete: 

  • Kuponkódodat a BadChicken VR oldalán az időpontfoglalás során kell megadnod, foglalásodat csak ebben az esetben fogják érvényesíteni, a helyszínen pedig mutasd be telefonodon a kapott a QR kódot.
  • Időpontot foglalni csak a BadChicken VR weboldalán keresztül tudsz.
  • Az 1 órán keresztül tartó élmény biztosan felejthetetlen lesz, ezt a 16 féle választható játék is garantálja.
  • Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Beválthatóság
Az ajánlat 2023.06.01. és 2023.11.30. között váltható be.
Ajánlattevő

BadChicken VR

Hegedűs Gyula utca 17., 1136 Budapest, Magyarország

Ajándékba adom
Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat!
Értékesíts te is terméket vagy szolgáltatást a MEGA platformján keresztül!